Isprobala Tower 28 MakeWaves maskaru – Moje iskrene misli

Isprobala Tower 28 MakeWaves maskaru - Moje iskrene misli

Uz Well + Good SHOP, naši urednici ulažu svoje godine iskustva u odabir proizvoda (od njege kože do samonjege i više) za koje se klade da će vam se svidjeti. Dok naši urednici neovisno odabiru te proizvode, kupnjom preko naših poveznica možete zaraditi Well + Good proviziju. Sretna kupovina! OTKRIJTE TRGOVINU

Većinu dana nosim malo ili nimalo šminke, ali kad posegnem za svojom kozmetičkom torbicom, uvijek me privuče isti proizvod: maskara. To je zato što mi je poklonjena maskara kratke trepavice The gravitacija Potreban im je lifting i sjaj tijekom cijelog dana. Kad kupujem maskare, gravitiram prema onima koje produžuju moje trepavice, otporne su na razmazivanje i ne sadrže inferiorne sastojke poput parabena, propilen glikola i parfema, za koje je poznato da izazivaju iritaciju kože.

Nažalost, ovaj koji ja koristim sadrži sastojke koji iritiraju moje kapke i uzrokuju razmazivanje, zbog čega izgledam kao da sam plakala više puta tijekom dana (obećavam da sam dobro, lol). Ovo iskustvo potaknulo me na potragu za novom maskarom i konačno sam pronašla onu koja ispunjava sve moje okvire. Predstavljamo prvu ikada Tower 28 maskaru, The MakeWaves maskara (20 dolara).

Što volim kod MakeWavesa?

Sve stvari. Prvo i najvažnije, formuliran je s tehnologijom Aquaflex, koja se često koristi u proizvodima za oblikovanje, za držanje i podizanje kovrča tijekom dana. Maskaru sam testirala dva tjedna i mogu potvrditi snagu formule. Nakon što sam ujutro nanijela samo dva sloja maskare, primijetila sam kako formula zgušnjava moje trepavice i drži ih cijeli dan bez da potonu.

Iako je maskara postojana cijeli dan, lako se ispire samo vodom, pa je skidanje šminke jednostavno. Maskara je također neiritirajuća i hipoalergena zahvaljujući ricinusovom ulju koje ima antibakterijska i antifungalna svojstva za zaštitu od infekcija kože. Meni ova maskara ne svrbi niti iritira kožu, a kao netko tko se godinama bori s ekcemima i osjetljivom kožom, smatram to plusom. Bonus: siguran je za kontaktne leće i testiran je oftalmologom.

Osim formule, inovativan je i alat za nanošenje. Maskara upakirana u simpatičnu ružičastu tubicu s trostrukim valovitim štapićemTri lijevka se stapaju zajedno— zgrabi sve moje trepavice i kapute (#nolashleftbehind). Također mi se sviđa način na koji je štapić postavljen pod kutom, prilagođavajući se zakrivljenosti mog kapka radi lakšeg nanošenja (nema više pomicanja zgloba).

Nisam jedina koja voli ovu maskaru. Ostali članovi ok + dobro Redakcija ga je isprobala i zaljubila se u njega. “Volim ovu maskaru,” kaže Francesca Crempa, “ali nisam iznenađena – sve što Tower28 radi je čudna magija. ok + dobro Trgovački pomoćnik urednika. “Formula je tako lagana i prirodnog izgleda, i sviđa mi se što malo podiže moje trepavice bez pretjerivanja. Zakrivljeni aplikator također čini postizanje ravnomjerne pokrivenosti super lakim. Nema grudica ili lijepljenja – dobar je kao maskara može.” Dobivate IMO.”

Vjerujte nam na riječ: MakeWaves je maskara kojom ćete htjeti zaokružiti svoju šminku. Nenametljiv je, daje volumen i vašim trepavicama daje uzbuđenje koje im je potrebno. Sada možete kupovati na tower28beauty.com ili sephora.com.

Želite biti prvi koji će čuti o najnovijim (i najcool) ponudama SHOP proizvoda, prilagođenim kolekcijama, popustima i više? Prijavite se kako biste informacije primali izravno u svoju pristiglu poštu.

Naši urednici samostalno biraju te proizvode. Kupnjom putem naših veza možete zaraditi Well + Good proviziju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.