Moje omiljene pristupačne bambus boje za Windows

Moje omiljene pristupačne bambus boje za Windows

Kad smo živjeli u našem domu, u Home Depotu sam pronašao nevjerojatna, pristupačna sjenila od bambusa. Oni mogu prilagoditi širinu za mene, a također sam otkrio da to mogu učiniti sam sa svojom kutnom pilom. Ipak su to bile drvene sjenila. Ta bambus sjenila postala su jedan od mojih omiljenih odabira na svim prozorima u stanu (sva četiri 😀), a koristila sam ih i kad smo se uselili u našu kuću. Kad god netko koga poznajem traži bambus sjenila, preporučujem ga. Kada sam uređivala tuđe domove, koristila sam ova sjenila. Mislim, toliko sam ih volio.

Onda ih je Home Depot prestao nositi. Lowe je imao druge nijanse bambusa, ali nisu imali ništa poput mojih najdražih. Tražio sam i tražio na internetu i nikad nisam našao nešto poput svojih favorita. Nalazio sam slične stvari, ali uvijek sam bio razočaran njima.

Dok sam se probijao kroz sobe naše kuće, ostao mi je jedan sjenilo iz stana koji je radio na prozoru u kući, prozoru u smočnici. Ali nakon što sam upotrijebio ovo i otkrio da ostale tri koje nisam upotrijebio odgovaraju nijednom od prozora u našoj kući, nikada nisam uspio pronaći više tih sjenila.

Pa pogodite što sam našao! Da, tako je. Pronašla sam izvor svojih omiljenih i pristupačnih bambus nijansi!! Našao sam ih ovdje na Amazonu. (To je mala trgovina pod nazivom Mood Store koja prodaje na Amazonu.)

Naručila sam jedan za kupaonski prozor 8. rujna, a stigao je jučer (19. rujna). Prilagodili su širinu i visinu kako bi odgovarale mom prozoru na temelju mjera koje sam im poslao, tako da je savršeno!

I košta samo 90 dolara. Bila sam tako uzbuđena kad sam je jučer rastavila i vidjela kako je savršena! Kvaliteta je izvrsna, a iako ovo sjenilo nije podstavljeno, komadići bambusa postavljeni su dovoljno blizu jedan drugome da pružaju poluprivatnost. Nije baš privatnost kakvu dobivate od zatamnjenog sjenila (poput svih drugih naših sjenila), ali pruža dobru količinu privatnosti.

I mislim da je cijena super s obzirom da će prilagoditi duljinu i širinu. Dobila sam bežično sjenilo u boji Rustic Walnut.

Ove se nijanse vrlo lako nanose. Nakon što je sve usisano, mislim da mi je ova nijansa trebala svih 10 minuta za instalaciju, ako i toliko. (Ali imam puno iskustva s instaliranjem ovih i to također pomaže.)

Kišobrani su pričvršćeni na drvenu šinu s rupom na svakom kraju…

Ovako izgleda uređaj. Daju jedan od ovih nosača za svaki utor. Moje sjenilo je imalo dvije rupe, pa je došlo s dva nosača. (Vidio sam sjenila toliko široka da zahtijevaju i rupu i mašnu u sredini.)

Nakon što je nosač instaliran, stup s navojem na nosaču klizi u utor.

Zatim se postavlja s druge strane s podloškom i krilom.

Pa sam napravio brzo mjerenje kako bih odredio gdje želim nijansu. Sviđa mi se što su moje sjenila povučena prema naprijed tako da su bliže bočnoj strani sobe nego dovratnicima umjesto da budu gurnuta unatrag na prozor. Pa sam izmjerio i označio dva nosača i pričvrstio ih na mjesto…

(Ljubazno vas molim da pogledate moje zaprašene prozore. 😀) Zatim sam jednom rukom podigao sjenilo, pazeći da su stupovi prošli kroz rupe, a drugom sam rukom zavrnuo maticu na mjesto.

Brzo je i jednostavno! I tako sam uzbuđena što sam ponovno pronašla izvor ovih nijansi.

Sviđaju mi ​​se sjenila koja imamo u ostatku naše kuće, ali ta sjenila su obrubljena neprozirnom bojom, a također su i sjenila od vrha do dna/odozdo prema gore. Drugim riječima, cijena jedne od tih nijansi je otprilike tri puta veća od cijene moje omiljene pristupačne nijanse.

Volim staviti tamnobijele prošivene zavjese na prozore koji gledaju na ulicu. Također mi se sviđa značajka odozgo prema dolje/odozdo prema gore za određene sobe. Ne mogu zamisliti da nemamo ovu značajku u našoj spavaćoj sobi.

Ali za prozore koji ne gledaju na ulicu nisam baš zainteresiran za obrubljene zastore. A za našu kupaonicu također mi ne treba opcija odozgo prema dolje/odozdo prema gore. Stoga je ova soba bila savršen kandidat za pristupačnu nijansu.

Odlučio sam ići u tom smjeru nakon što su svi drveni dijelovi bili gotovi. Sviđa mi se tamni orah, ali odozdo na ovom zidu sve mi se činilo jako teškim i teškim. Odlučio sam da mi treba nešto što će unijeti malo te bogate boje drva u gornju polovicu zida, a prozorska obloga od bambusa bila je savršeno rješenje.

U svakom slučaju, ako tražite pristupačna, lijepa, visokokvalitetna sjenila od bambusa, a ne trebate sve dodatne funkcionalnosti i otmjene značajke, toplo preporučam ova sjenila! Možete ju pronaći ovdje u Mood Storeu na Amazonu, a ova koju sam ja kupila je boje Rustic Walnut. Nakon što sam izmjerio svoj prozor, kupio sam najprikladniju veličinu, a zatim poslao e-poruku korisničkoj službi (koju sam pronašao u odjeljku Pitanja i odgovori na popisu) s točnim mjerama prozora (pazeći da ih uvjerim da to učine. To su bile točne mjere bez popusti) i zamolio ih da prilagode pravu veličinu. Savršeno pristaje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.