Nikada nije kasno naučiti kako pisati poruke (ako to želite)

Nikada nije kasno naučiti kako pisati poruke (ako to želite)

Prvu sam sliku dobila u javnom prijevozu, nakon što sam djecu odvezla u školu. Nisam bio ni napola popio kavu s mlijekom. Nova u spojevima i aplikacijama za spojeve općenito, čavrljala sam s njim Još jedna nedavno razdvojena duša. Planirali smo se naći na mom prvom spoju nakon 20 godina kada se pojavila ikona točkica. Kao mjeru opreza, morao sam kliknuti da bih otvorio sliku, koja bi vam trebala reći nešto o tome što se može dogoditi u aplikacijama za spojeve. Zatvorio sam jedno oko i nevoljko otvorio fotografiju, nadajući se da je psić.

Fotografiju koja me dočekala kasnije su kolege milenijalci nazvali “najgorom fotografijom kurca koju sam ikad vidio”, stručnjak koji je za sebe rekao da ih je vidio na stotine. Bio sam ljut. Da, bio sam koketan, ali nisam to tražio. Odgovorio sam mu vrlo ljutito, a onda ga spriječio.

Osim neželjenih slika penisa, najveća istina s kojom sam se morao suočiti bila je kako sam želio sudjelovati u kulturi sextinga. Kad sam ubrzo nakon toga preuzeo mnoge aplikacije za upoznavanje Moj 17-godišnji brak je gotovKrenuo sam u potpuno novi svijet o kojem sam znao vrlo malo. Nisam znala mnogo o tome kako će me tretirati u ovom svijetu.

Šalju li svi sada poruke? Prema mom iskustvu, ako ste aktivni u vezi, odgovor je da. Kao što sam naučio iz prve ruke i također kroz svoj rad kao trener podržavajući žene kroz nova životna iskustva, internetski spojevi i razmjena poruka nisu loši. Lagani pristup potonjem može vam pomoći da istražite i shvatite tko ste kao seksualno biće te vam omogućiti da se povežete sa svojim željama. Sve što je potrebno je ispravan stav, nešto zdravog razuma i spremnost da se, vrlo malo, izbacite iz svoje zone udobnosti.

Što trebate znati ako ste novi u online spojevima

Prije razvoda nisam izlazio od ranih dana weba. Možda ne iznenađuje što sam odmah bio šokiran ponašanjem ljudi na koje sam naišao u aplikacijama. Muškarci su me pitali gdje živim, koje je boje moj grudnjak i kakav mi je seksualni apetit – unutar nekoliko trenutaka razgovora. Osjećao sam se nesigurno i nelagodno, ali sam se uvjerio da nemam drugog izbora nego prihvatiti sexting kao cijenu prihvaćanja za svoju ponovnu potragu za ljubavlju i seksom.

Ubrzo sam vodila osam do deset vrlo lijepih razgovora u isto vrijeme, putem izravnih poruka s različitim muškarcima na različitim aplikacijama za spojeve. (Počeo sam na Tinderu prije nego sam isprobao Bumble, Plenty of Fish, OkCupid i na kraju Hinge.) Nakon dva desetljeća spavanja s istom osobom, osjećao sam se iscrpljeno. Također sam shvatio da imam neke društvene uvjete na koje se mogu osloniti. Odrastajući u tradicionalnoj armenskoj kući i obrazovana o kršćanstvu kroz katoličku školu, upijala sam priče koje su me navele da vjerujem da žene ne bi trebale posjedovati svoju seksualnost i da je želja za seksom sramotna. Brzo naprijed do sada, razmjena poruka bila je posvuda. morao sam Suočavam se sa svojim strahovima. Naravno, mogao sam odlučiti ne koristiti aplikacije za spojeve, ali najveći je problem bio što nisam znao kako se sam povezati. I tako sam se odlučio okrenuti sextingu. Ovo sam naučio.

Ilustracija žene koja snima selfie u ogledalu u donjem rublju

Ilustracija: Alice Zag

1. Morate se osjećati privlačno prije nego što postanete sext-y

Osjećajući se neprivlačno nakon prekida, znala sam da se moram bolje osjećati kako bih koketirala s drugima. Tako sam svako jutro stajala gola pred ogledalom i pokušavala identificirati dio tijela koji mi se sviđa. Naručila sam vezene komplete donjeg rublja. Počeo sam objavljivati ​​selfije u danima kada sam mislio da mi je odjeća slatka ili da mi kosa izgleda dobro. Instant check-in od strane prijatelja, kolega i obožavatelja potaknuo me da se igram sa svojim novim identitetom kao slobodne žene, da dobijem prostora i stvarno se ponovno počnem doživljavati lijepom.

Još jedan savjet: vježbajte pisanje zanimljivih rečenica za sebe pomoću aplikacije Bilješke na telefonu. Što biste tražili da vam nije neugodno, uplašeno ili posramljeno? Naučiti kako razgovarati o svojim željama ključna je praksa za žene koje su tradicionalno potiskivale svoje želje da budu ugodnije s partnerima i autoritetima.

Ilustracija para koji se ljubi pod crvenim kišobranom

Ilustracija: Alice Chang

2. Vjerujte sebi da znate što je ispravno

Moj prvi pohod na polje naprednog sextinga započeo je nakon sastanka za ručkom s europskim misliocem sa senzualnim naglaskom, kojeg sam ubrzo nazvao El Profesor. Izmijenili smo poljubac pod tendama i bilo mi je drago kad je kasnije tog dana poslao poruku da se super proveo. Zatim je poslao selfi na kojem izgleda poletno u sakou. Moja je znatiželja bila poremećena. Kad je zauzvrat tražio selfie, brzo sam obukla majicu, okinula i poslala. Pojavio se drugi selfie, ovaj put sa skinutom jaknom, praćen natpisom “Ti si na redu”. ha?

Uspaničen, razgovor je zatvoren. Kasnije sam odlučio da bi El Profesor mogao biti moj prolaz do udobnog seksualnog sadržaja. Sljedeće noći, osjećajući se pomalo euforično, obukao sam svoje najbolje bezbrižno, uvukao se u krevet, duboko udahnuo i napravio nekoliko slika. Pazeći da ne uključim svoje lice, poslao sam sliku svojih prsa. Igra je počela! Stvari su napredovale na iznenađujuće načine, sa slikama koje lete naprijed-natrag. Jesi li uživao? Da budem iskren, ovo mi nije bilo omiljeno, ali osjećao sam se kao da bih izbacio još jedan seks sa svoje liste za početak. Ono čega se nisam mogla riješiti je sram. Ja sam majka! Što ako Moja djeca su pronašla ove slike? Fotografije su brzo izbrisane i podijeljene.

Nakon naše prve sesije slanja poruka, “Želiš li se igrati?” Narudžbe su stizale iz noći u noć. Nisam imao dovoljno odjeće da igram ovu igru. I što je najvažnije, shvatio sam da nastupam. “Žao mi je, ali mislim da nismo prikladni za romansu”, napisala sam, osjećajući se ponosna što sam vjerna sebi.

Ilustracija svijeće knjige Jane Austen na vrhu

Ilustracija: Alice Chang

3. Budite jasni o tome što tražite

Nakon ljeta prvih spojeva i seksi skokova, Dugu sam pauzu shvatio ozbiljno. Na mom sljedećem trčanju, seks je i dalje bio pokretačka snaga u mnogim razgovorima, ali promijenio sam pristup. Fotografije koje sam podijelio bile su zabavne, ali ne i nepristojne, i bio sam jasan što tražim: “Ti si za mene ako također tražiš sporo snimanje u stilu Jane Austen pri zaključavanju.” To je pomoglo eliminirati one koji traže trenutno zadovoljstvo. Također sam počeo brinuti o razgovorima zbog kojih se osjećam dobro, a koji idu protiv onoga za što sada znam da su moja ograničenja.

Osjećati se ugodno s odbijanjem, bilo da ga dajete ili primate, ključno je kada izlazite na spojeve putem interneta. Mnogo puta smatramo da kao žene moramo biti dobre i ugađati drugoj osobi. Ali u online spojevima, druga osoba živi u vašem telefonu. Pristojna rečenica “Ne, hvala, to nije moje” dobar je način da nekome kažete da njegova poruka nije prošla. Ako vas natučeni ego dovodi do ustrajnosti ili uvreda, samo ga blokirajte i izbrišite.

Primjer breskve i srca!?  emoji

Ilustracija: Alice Chang

4. Slanje poruka svakome izgleda drugačije

Nakon šest mjeseci neudate između dvaju spojeva, upoznala sam muškarca koji mi je pomogao da se riješim svoje sramežljivosti u pogledu želje i zadovoljstva. Nakon što smo nekoliko mjeseci ležerno izlazili, jedne večeri mi je poslao poruku da me pita što bih voljela raditi na našem sljedećem spoju, a ja sam odgovorila s preslatkim “O čemu *si* razmišljala?” Poslao je paradu vrlo slanih riječi i bojala bih se da je moja mama vidjela interakciju. Uslijedile su još živahnije poruke. Primanje ovih poruka bilo je zadovoljstvo svaki put, ali svejedno me bilo strah pokušavajući uzvratiti. Htio sam napisati super vrući povratak, ali to nije bilo u mojoj kormilarnici.

Unatoč odličnom seksu i razgovoru, Ovaj odnos je nestao. Ponovno sam pokrenula aplikacije i ubrzo se zaljubila u tipa koji je bio “pravi”. Naši sextingovi su bili zabavni. Često sam se smijao i bio zauzet u isto vrijeme. Kad se njegova šala vratila, vježbao je dio mog uma koji sam desetljećima isključivao. Ispostavilo se da sam prilično dobar u slanju poruka pravoj osobi – bilo je samo pitanje kako to izgleda.

Ne žalim zbog faze pokušaja i pogrešaka golemog svijeta sextinga; Puno ste doprinijeli učenju i stvarno sjajnim pričama. Otkrila sam da nisam ni Playboyeva fotografkinja, ni zečica i da je za mene flertovanje najbolje ostaviti za razgovore oči u oči. Trenutačno sam ponovno sam, ali sljedeći put kad dobijem poruku znat ću kako odgovoriti na način koji mi se čini stvarnim.

Četiri pravila za sigurno slanje poruka

1. Tri puta razmislite prije slanja.

Internet zauvijek. Iako možete vjerovati osobi s kojom dijelite, primatelju je vrlo jednostavno napraviti snimku zaslona i podijeliti je. Ovo se odnosi na tekst kao i na slike.

2. Razmotrite nestanak slika i teksta.

Aplikacije poput Instagrama i Snapchata imaju opciju slanja poruka fotografijama koje nestaju. (Ali znajte da prijemnik još uvijek može napraviti snimku zaslona slike.)

3. Zaključajte.

Držite skandalozne fotografije “skrivene” pomoću aplikacije Fotografije na svom telefonu ili upotrijebite foto album ili aplikaciju zaštićenu lozinkom. Ovo je posebno važno ako vaša djeca imaju pristup vašem telefonu.

4. Nabavite lažni broj.

S vremenom ćete sve bolje vjerovati svojoj intuiciji. Do tada, razmislite o plaćanju za lažni broj (također poznat kao duplikator) kojem možete pristupiti putem aplikacije na svom trenutnom telefonu. Tekstovi i razgovori ostat će unutar aplikacije, a možete ih zakopati u mapu koju vaša djeca neće pretraživati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.