Prazni zidovi kupaonice (dodajte umjetničko djelo ili ostavite prazno?)

Prazni zidovi kupaonice (dodajte umjetničko djelo ili ostavite prazno?)

Nastavio sam raditi na našoj glavnoj kupaonici prošlog vikenda, i iako nisam dovršio svoj drugi umivaonik, napredovao sam s njim. Komode su završene i montirane te su izrađene fronte ladica. Sada samo moram pričvrstiti prednje strane ladica i primijeniti završne detalje na umivaoniku, i imat ću sve 3 komponente ormarića/namještaja (nisam baš siguran kako ih nazvati jer nisu standardni ormarići) Ovaj zid od 12,5 ft je nad.

Ako ste propustili najnovija dostignuća u našem renoviranju glavne kupaonice (pretvorili smo prethodnu glavnu spavaću sobu u veliku, pristupačnu glavnu kupaonicu), saznajte što je novo ovdje:

Vidim ciljnu liniju, svi vi! Svakim danom je sve bliže izložbi, a ja sam sve uzbuđeniji što vidim ovu kupaonicu konačno dovršenu.

Ali kako se približavam toj ciljnoj liniji, počinjem razmišljati o svim sitnim završnim detaljima koje trebam i želim dodati, a to me dovodi do dva najveća prazna zida u glavnom dijelu kupaonice – zidu koji je upravo izvan tuša, a zid izvan WC-a.

Ovdje možete vidjeti zid ispred kupaonice…

Naravno, i dalje trebate dodati usjek na donju polovicu zida. A uskoro je tu i tuš, koji izgleda ovako…

A s druge strane kupaonice jednak je zidni prostor izvan WC-a…

A uskoro će WC izgledati ovako…

Tako da ne mogu odlučiti trebam li ova dva zidna prostora ostaviti sama (kao, prazna, kako bi se zid mogao istaknuti) ili bih tim zidovima trebao dodati nešto zanimljivo.

Nisam od onih koji misle da svaki prazan zid treba popuniti. Pritom, moj stil uređenja nije nimalo jednostavan. Nisam od onih koji bi sebe nazivali ekstremom, ali kada bi postojao spektar od minimuma do maksimuma, sigurno bih pao negdje između sredine i kraja ekstrema.

Uz to rečeno, glavna očita značajka kupaonice je mural iza kade…

Ne želim dodati ništa što umanjuje mural. Tako da nisam siguran što da radim s ovim zidovima.

Uvijek sam zamišljao da će ti zidovi ostati prazni, ali sam iz nekog razloga počeo razmišljati da im moram nešto dodati. Format umjetničkog djela? male police? Jednostavno ne znam. Ali kad jednom stavim rupe za klinove ili vijke u te zidove, više nema povratka. Ova venecijanska žbuka ne može se popraviti tako brzo ili lako kao obični obojeni zid, tako da moram biti siguran u svoju odluku prije nego odmah skočim na postavljanje stvari na te zidove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.