Zašto se više nikad neću pakirati bez Apple AirTaga

Zašto se više nikad neću pakirati bez Apple AirTaga

Uz Well + Good SHOP, naši urednici ulažu svoje godine iskustva u odabir proizvoda (od njege kože do samonjege i više) za koje se klade da će vam se svidjeti. Dok naši urednici samostalno biraju ove proizvode, kupnjom preko naših veza možete zaraditi Well + Good proviziju. Sretna kupovina! OTKRIJTE TRGOVINU

ICYMI, ovo nije bila dobra godina za zračna putovanja. Česta kašnjenja i otkazivanja letova blokirali su putnike diljem zemlje, dok je gubitak prtljage (zbog manjka zrakoplovnog osoblja) ostavio one koji su bili dovoljno sretni da do svojih odredišta stignu visoko i suho. Ne radi se samo o domaćim letovima – u srpnju, Stražar Izvijestio je da su stope pogrešno rukovane prtljage u cijelom svijetu porasle za 24 posto u odnosu na prošlu godinu, s 8,7 torbi na 1000 putnika koji kasne.

odgovor? Paket Apple AirTags (99 USD), koji ste možda već vidjeli na TikToku ili nekom drugom kutku interneta. Ovdje sam da potvrdim: božji su dar. Za 99 dolara možete kupiti paket od četiri AirTaga na Amazonu, ali bezbrižna cijena je neprocjenjiva.

Mogao sam jurišati na košnice samo razmišljajući o tome, ali ne tako davno moja je prtljaga – koju sam namjeravao ponijeti na svoje letove – u posljednji trenutak odvedena na provjeru. Letio sam od Minneapolisa do Chicaga do Züricha do Palerma mjesec dana u Europi, a negdje tijekom presjedanja u O’Hareu, aplikacija zrakoplovne kompanije prestala je ažurirati moje omiljeno praćenje torbe. Tamo su mi bili punjači za telefon i računalo. Svaki par donjeg rublja koji sam stavio bio je tamo. Nepotrebno je reći da nisam dobro spavao na tom noćnom letu.

Mogla sam plakati kad sam napokon vidjela kako moja prekrasna torba odlazi niz pokretnu traku na Siciliji. Ovo je ipak bio težak dan putovanja i odmah sam tada donio odluku da uložim u svoje Apple AirTags. S jednom malom oznakom možete pratiti svoje torbe u stvarnom vremenu, osiguravajući da stignu tamo gdje želite. (Ili, u najgorem slučaju, mogu se pronaći kada se izgube.)

Evo kako to funkcionira: jednostavno ga pričvrstite na svoju prtljagu (ili ključeve, novčanik, ogrlicu za psa – sve što biste mogli izgubiti u životu) i upotrijebite postavljanje u jednom koraku da ga povežete sa svojim iPhoneom ili iPadom pomoću aplikacije “Find My” . Ne može biti lakše, i ne može biti korisnije kada vaše torbe odu u eter. Ako ste torbu ostavili u LAX-u kada ste trebali biti na JFK-u, možete je sami pratiti, tako da možete surađivati ​​sa zrakoplovnom kompanijom da je (i svo vaše donje rublje) što prije dobijete u ruke.

Za manje predmete kao što su ključevi—koji se možda kriju u jastucima na kauču—možete pustiti zvuk na ugrađenom zvučniku AirTaga kako biste ga lakše pronašli. Idite na aplikaciju Find My ili jednostavno recite: “Hej Siri, pronađi moje ključeve.” Ako su u blizini, samo slijedite zvuk. Ili upotrijebite točne mogućnosti pretraživanja na vašem iPhoneu, koje će vas odvesti izravno do vaših ključeva (ili bilo čega drugog što tražite) pokazujući vam točno u kojem smjeru trebate ići. Zamislite to kao kompas pomiješan s igrom “vruće ili hladno”. vrlo jednostavno.

i jedino Ti si Možete vidjeti gdje se nalazi vaš AirTag, tako da možete biti sigurni da vaši podaci ostaju privatni. Nisu svi podaci o lokaciji i povijest pohranjeni na samom AirTagu – cijeli je proces anoniman i šifriran. Apple ne zna ni gdje se nalazi vaš AirTag. A Apple zna…puno toga.

Trenutačno se Apple AirTags prodaju pojedinačno za 29 USD ili u paketima od četiri za 99 USD. Preporučam kupnju paketa od 4 komada i dvostrukog pakiranja kako biste mogli pratiti svoje osobne stvari, posebno kada ste na putu. Imate dovoljno briga kada rezervirate let, bilo da se radi o Kaliforniji ili Hrvatskoj. Dodajte ove AirTagove u svoju Amazon košaricu i uživajte u pogodnostima koje donosi saznanje gdje su vaše torbe, ključevi, novčanici – kako hoćete – u svakom trenutku.

Želite biti prvi koji će čuti o najnovijim (i najcool) ponudama SHOP proizvoda, prilagođenim kolekcijama, popustima i više? Prijavite se kako biste informacije primali izravno u svoju pristiglu poštu.

Naši urednici samostalno biraju te proizvode. Kupnjom putem naših veza možete zaraditi Well + Good proviziju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.